Ondersteuning bij uw zorgadministratie / Office Support
SideKick Gwen

Hoe?

Sidekick Gwen uw ondersteuning voor office support of zorgadministratie in Overijssel en Gelderland

Wanneer u een (tijdelijke) invulling zoekt voor een ondersteunende zorgadministratieve functie, management assistent, een administratief medewerker of als officemanager dan bent u bij mij aan het juiste adres. Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik graag wat de vraag is en zorg ik voor een passende offerte.

Ik werk volgens het motto.. “Get the job done!” De opdracht is duidelijk, en er kan ook een deadline aan zitten.. maar op welk moment moet dit gedaan worden? ’s ochtends om 7 uur of ’s avonds om 19 uur? Of eventueel in het weekend? Ik zorg ervoor dat uw opdracht binnen uw kaders wordt afgerond, dit kan een eenmalig project zijn of wekelijks/dagelijks terugkerende werkzaamheden.

Als (virtueel) ondersteuner verricht ik mijn werkzaamheden vanaf mijn eigen werkplek. Mijn werkgebied om in overleg op kantoor te ondersteunen is Gelderland en Overijssel. Ik ben flexibel inzetbaar en als het dringend is ook eventueel beschikbaar op avonden of in weekenden.

Vanuit mijn eigen werkplek kan ik inloggen op uw netwerk, maar ook bestanden en informatie delen via Microsoft Teams of Sharepoint behoren tot de mogelijkheden. Ik onderhoud in ieder geval direct contact met u of uw medewerkers over de voortgang en eventuele aanvullende vragen en/of werkzaamheden.

Naast mijn werkzaamheden als freelancer ben ik ook werkzaam bij Adcase, organisatie adviesbureau in de zorg. Mocht uw ondersteuningsvraag niet binnen mijn mogelijkheden passen kan AdCase dat waarschijnlijk wel, hierdoor kunnen wij samen op een breed werkveld ondersteuning en advies aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk snel op www.adcase.nl

Als Sidekick Gwen werk ik samen met een drietal professionals binnen het werkveld van zorgboerderijen en (kleine) zorgondernemers.Samen zijn we breed inzetbaar als (extra) ondersteuning. Onze expertises zijn o.a. administratieve ondersteuning, coaching ondernemers, kwaliteitssysteem FLZ. Benieuwd wie wij zijn?
Met t.e.a.m. zijn we implementatiepartner van Zilliz en kunnen we u blijvend ondersteunen bij het gebruik van Zilliz en aanvullend onze expertises inzetten.

Via www.teamindezorg.nl komt u op onze LinkedIn pagina waar we u meer vertellen over wie we zijn en houden we u met informatieve blogs op de hoogte van o.a. tips en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.