Ondersteuning bij uw zorgadministratie / Office Support
SideKick Gwen

Wie?

Mijn naam is Gwendolyne Lammersen. Samen met mijn man en twee zoons woon ik in Deventer. Van kind af aan ben ik een ware “regeltante” en die kwaliteit zet ik volledig in binnen mijn bedrijf Sidekick Gwen.

Met een grote variatie aan taken voel ik mij op mijn best. Ik ben pragmatisch ingesteld, werk nauwkeurig, ben analytisch, besluitvaardig en resultaatgericht. Mijn helikopterview helpt me om snel overzicht te krijgen. Vanuit overzicht kan ik volgen of alles volgens planning loopt en kijken naar wat goed gaat en naar mogelijkheden voor  verbetering.

In 2019 heb ik besloten ondernemer te worden. Met management support en/of zorgadministratie wil ik ondersteuning bieden aan ondernemers en in organisaties; op afstand (virtueel) of op een werkplek binnen een organisatie. In dit vakgebied heb ik veel ervaring en ik ben bekend met veel verschillende software pakketten. Dienstverlenend en faciliterend aanwezig zijn en van daaruit ondersteunen is mijn doel. Mijn werk moet bijdragen aan de continuïteit van uw werk en/of uw organisatie.

Dus, bent u op zoek naar een (senior) medewerker zorgadministratie, management assistent, een administratief medewerker of een officemanager, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over mijn werkervaring, klik dan op deze link naar LinkedIn