Ondersteuning bij uw zorgadministratie / Office Support
SideKick Gwen

Zorgadministratie

Sidekick Gwen uw ondersteuning voor zorgadministratie in Overijssel en Gelderland

De administratie in de zorg is een dynamische, continue veranderende wereld. Binnen meerdere (zorg-)organisaties klein en groot heb ik werkervaring opgedaan met het voeren van een cliëntenadministratie of zorgadministratie.  
Ik heb kennis en ervaring met verwerking van cliëntgegevens van aanmelding tot declaratie. Maar ook de processen rondom (functioneel) applicatiebeheer en kwaliteit en beleid hebben mijn interesse, zoals ondersteuning bij AO/IC controles.

Binnen de zorgadministratie heb ik kennis en ervaring met de financiering in ZVW, WMO, Wlz, PGB en JW. Ik heb ervaring met Nedap ONS, Zilliz (berichtenapp), CIS en PlanCare (Dossier). Ook het werken met Vecozo is mij bekend. Nieuwe software maak ik me snel eigen.
Ik ben inzetbaar als senior of expert zorgadministratie of (functioneel) applicatiebeheer binnen ONS Administratie.

Ik ben zorgvuldig, of zoals u wilt ‘een pietje precies’, want ik weet dat een excellente zorgadministratie leidt tot snelle uitbetaling. Bij het uitvoeren van mijn werk kijk ik altijd naar mogelijkheden voor optimalisatie van het werkproces. Hierbij ga ik altijd op zoek naar de oorzaak van een probleem, i.p.v. enkel het probleem op te lossen en om de oorzaak heen te werken. 

Als “sidekick” kan ik uw organisatie structureel (op afstand) ondersteunen bij terugkomende werkzaamheden behorende bij de zorgadministratie. Bijvoorbeeld:
– Afhandelen van het berichtenverkeer; 
– Verwerken mutaties; 
– Controleren uitval declaraties/ facturaties; 
– Indienen declaraties/ facturaties;
– Ondersteuning AO/IC;
– Controles op ingevoerde gegevens.

Maar uiteraard kan ik u ook ondersteunen in tijden van ziekte, vakantie of grote hoeveelheden (extra) werk. Bijvoorbeeld bij de invoering van nieuwe financieringsvormen of afhandelen van (bulk) berichtenverkeer en productieregistratie voor de jaarafsluiting.

Referenties:

Lyane Ypelaar, Dolfijnenhuis Kampen:
Dolfijnenhuis is blij met de administratieve hulp van Gwendolyne. Ze levert goed werk, snel en is aardig”

David Veninga, Brain Spa:
“Samenwerken met Gwendolyne is als een frisse wind, iets waarvan je niet wist dat je er al jaren op wachtte.
Prettig in de communicatie, afspraak is afspraak en secuur werk”